Anbefalinger psykoterapi

Lys for enden af tunnelen

“Tak for din måde at være på. Tak for din hjælp og støtte. Det er dejligt at kunne se lys for enden af tunnelen. Og at jeg har fået værkstøjer, jeg kan tage frem og bruge, når det bliver nødvendig. Det har været rejsen og kampen værd, tusind tak”.

Kærlig hilsner Marianne Hansen

Trækker vejret friere og positiv syn på mig selv

“Det er helt fantastisk, hvad forløbig 5 gange samtaleterapi hos Annette har betydet for mig. Allerede efter den første samtale følte jeg, jeg kunne trække vejret friere.

Annette har en god evne til at fange dét i min talestrøm, der er vigtigt for mig at arbejde med LIGE NU – dét, som fylder og påvirker mig psykisk.
Hun bidrager med dét til min udvikling, der lige præcis passer til MIG. Vi ender oftest med at have snakket om noget helt andet, end nogen af os havde regnet med… men så var det jo dét, der var behov for denne gang. 🙂

Jeg føler, jeg har fået et meget mere positivt syn på både min fortid og min relationer- og ikke mindst på mig selv. Tusind tak, Annette – og jeg glæder mig til næste gang”.

Kærlig hilsen Susanne

Tale om tanker, jeg ikke kan dele med andre

“Jeg har i terapien kunnet tale om nogle tanker i mig, som jeg aldrig har kunnet dele med nogen. Det har gjort det til mine bedste samtaler i mit liv. Det har været dejligt at finde et trygt sted, hvor jeg må være mig og har kunnet arbejde med at få et andet forhold til mig selv”.

Hilsen Kirsten Jensen

Lettet hjem

“Det har været utrolig at møde en person, der så hurtig kunne se hvordan det hang sammen i mit liv, hvordan mit forhold til min mor påvirker mig i dag.

I terapien lavede vi en enkelt øvelse, hvor jeg følte noget løsnedes fra mig, og jeg gik meget lettet hjem, med følelsen af, at noget tyngende forsvandt fra mig. Jeg var skepsis, da jeg kom, da jeg ikke havde prøvet sådan noget før, men jeg må sige, at der skete noget i mig, som jeg ikke havde forestillet mig”

Hilsen Pia

Tryg og i gode hænder

“Annette er en utrolig dygtig og kompetent terapeut: Hun er sød og hjertevarm, og man føler sig meget tryg, og i rigtig gode hænder, når man besøger hendes konsultation.

Annette har en god evne til at lytte og tale med klienten, hun kommer med mange gode og brugbare værktøjer, som man kan bruge, når man skal i gang med sin egen proces/terapi derhjemme.

Jeg kan på bedste vis anbefale Annette til andre, og vil til enhver tid selv benytte mig af hendes viden og dygtighed, hvis behovet skulle komme igen.”

Kærlig hilsen Mette

Selvværd øget

“Efter samtalerne med Annette føler jeg mit selvværd er øget. Når jeg før følte, at det var mig, der gjorde noget forkert, føler jeg det ikke længere i samme grad. Jeg har fundet mere frem til, hvem er jeg og hvad vil jeg gerne. Jeg har lettere ved at sige “nej”, når jeg mener nej. Jeg har fået nogle redskaber, som jeg fortsat bruger i min dagligdag. Jeg er blevet i stand til at tackle tingene på en anden og bedre måde for mig”.

Hilsen Bente Jensen

Energifrigørende proces

“Tusind tak for en energifrigørende proces i går. Den sidder stadig dejligt behagelig i min krop i dag”

Helle

Læs om andre, der har fået hjælp af psykoterapi og kranio-sakral terapi:

Velkommen til Spangsberg Terapi ved Annette Spangsberg