Min baby kigger helst kun til samme side

Din baby kigger helst kun til den ene side, højre eller venstre. Dette problem oplever mange nybagte forældre. Måske har baby gjort det lige fra fødslen, ja, helt fra graviditeten.

Det kan handle om flere ting hos den lille baby:

  • Nakkehvirvler eller kraniet er ikke kommet på plads efter fødslen
  • Den ene hals-muskel er stram
  • Bindevæv i kroppen trækker hovedet skævt.

Ovenstående problematikker kan allerede været startet under graviditeten, pga. den måde din baby har ligget i maven på.

Det kan opstå under fødsel, at baby trækkes i, og derfor får nogle uheldige træk i hovedet. Og det kan opstå af den måde, din baby ligger på, hos dig eller når baby ligger selv.

baby kigger kun til en side


Biodynamisk kranio-sakral terapi til babyer

Behandling med biodynamisk kranio-sakral terapi oplever jeg har stor og oftest hurtig effekt på baby. Således at babyer efter en eller få behandlinger bliver i stand til at dreje hovedet til begge sider.

Ikke kun kigge til begge sider

Baby skal ikke kun kunne kigge til begge sider. Din baby skal kunne lægge hovedet så langt ned til siden, at øret ikke ses, når øret er helt nede i underlaget. Når din baby kan kigge så langt om til højre og venstre side, har din baby fri bevægelighed til begge sider

Hvordan behandler jeg med biodynamisk kranio-sakral terapi ?

Falde til ro

Når I kommer til klinikken, skal I begge falde til ro, før jeg ligger mine hænder på din baby.

Biodynamisk kranio-sakral terapi handler om min tilstedeværelse sammen med Jer, såvel som det handler om mine hænder ligger forskellige steder på din baby.

Jeg hverken trykker eller strækker, så behandlingen er meget blid for din baby.

Baby kan dog give udtryk for ubehag, da kroppen er i gang med at arbejde hen mod en bedre balance.

Der er afsat god tid til behandlingen, så der er tid til trøst, spisning og skiftning, når der er behov for dette.

Jeg arbejder ikke som en kiropraktor, der arbejder med manipulation med ledene, istedet arbejder jeg blidt, uden tryk eller træk.

Jeg arbejder også med ledene/nakkehvivler hos din baby, såvel som jeg arbejder med muskler og bindevæv, for at hele kroppen kan komme i balance igen.

Hovedet vender til en side hos baby


Stinnes fortælling om behandling af hendes baby:

Kigger altid til højre side

“Jeg kontaktede Annette angående min lille datter, Maise, på 5 uger. Hun virkede låst i sin nakke og drejede altid sit hoved til højre side. Derudover havde hun lidt mavekneb kort efter et måltid.

Behandling hos mor

Jeg var meget spændt på behandlingen og hvordan Maise ville tage det. 

Men Annette var meget bevidst om, hvad der var trygt for Maise. Første del af behandlingen foregik hos mig, og det var tydeligt, at Maise nød det og hurtigt faldt hun i søvn.

Til sidst i behandlingen kom Maise over på briksen. Hun var meget nysgerrig og kiggede rundt og viste tydeligt, at hun nød behandlingen og var afslappet.

På intet tidspunkt var Maise utryg og hvis hun viste, at nu gad hun ikke mere, så var Annette hurtig til at stoppe og snakke lidt med hende, inden hun fortsatte.

Hun kan dreje sit hoved fra side til side

Her efter vores besøg hos Annette, er Maise begyndt at dreje sit hoved fra side til side og selv løfte hovedet kort, når hun ligger på maven. Hun virker tilpas og rigtig glad.

Jeg vil bestemt anbefale Annette til andre mødre med små børn. De kan trygt komme til Annette, som er rigtig dygtig til at lytte og se, hvad de små signaler og gøre det behageligt for dem”.

Venlig hilsen Stinne Vestergaard 

Kigger dit barn helst til en side, kan du få hjælp her

Har du brug for hjælp til din baby, så din baby kan kigge til begge sider, er du velkommen til at ringe til mig på 28 71 18 10 på hverdage kl. 11.45-12.30. Er du klar til at booke en tid, kan du gøre det online nedenfor i det grønne felt.

Venlig hilsen

Annette Spangsberg

Eksamineret Biodynamisk børne-kranio sakral terapeut
Sygeplejerske

Læs om lignende problematikker: