Myoser og muskelsmerter behandlet med kranio-sakral terapi

Blid behandling

Kranio-sakral terapi er en meget blid behandling, der kan løsne op for:

dine muskelinfiltrationer, myoser, muskelspændinger eller muskelsmerter – muskler, der ikke er i balance kan kan kaldes mange ting.

Hvor årsagen sidder i kroppen, til at du spænder op i dine muskler, er ikke til at vide.

Under behandlingen lytter jeg til din krop og giver den mulighed for at spænde af i musklerne.

Trykker og rykker ikke

Jeg trykker ikke eller rykker i dine muskler, men ligger hænderne på og sanser ind, og herfra får kroppen mulighed med min tilstedeværelse at aktivere sine egne selvhelbredende kræfter.

Kvinde får biodynamisk kranio-sakral terapi

Læs her hvordan Irene fik hjælp til sine muskelinfiltrationer

Irene fortæller her om hjælpen til sine muskelinfiltrationer, og hvad hun fik med iøvrigt, som hun ikke havde regnet med:

Muskelinfiltrationer i nakke og skulder

“Jeg har igennem længere tid haft problemer med muskelinfiltrationer i nakke og skulder og som følge deraf hovedpine. Jeg kendte ikke til kranio-sakral terapi, men min kæreste har for år tilbage haft meget gode erfaringer med denne form for behandling, så det var på hans opfordring, at jeg bestilte en tid hos Annette.

Afslappelsens tegn

Selve behandlingen er en time i afslappelsens tegn – ofte falder jeg i søvn. Annette rører ganske blidt forskellige steder på kroppen, og det er meget forskelligt, hvordan min krop reagerer.

Min krop drejede af sig selv

Under en behandling, hvor jeg stod op, rørte Annette to steder på min ryg. Efter kort tid begyndte min krop af sig selv, at dreje fra side til side. Under en anden behandling, havde jeg en oplevelse af, at der skete små eksplosioner i mit hoved. Det er på ingen måde ubehagelige oplevelser – snarere tværtimod.

Frigør usynlige bånd

Jeg har en oplevelse af, at Annette hjælper min krop med at frigøre sig fra nogle usynlige bånd, som holder den fanget.

Den store gevinst ved behandlingerne

Jeg har pt. fået 6 behandlinger og har helt sikkert fået det meget bedre fysisk. Den helt store gevinst er, at jeg også har fået det bedre psykisk.

Jeg oplever, at jeg har mere overskud i hverdagen og min kæreste siger, at jeg er blevet meget lettere at omgås. Jeg har ikke alle de humørsvingninger, jeg tidligere havde.

Jeg kan varmt anbefale kranio-sakral terapi hos Annette”.

Med venlig hilsen Irene Nielsen

spændinger og myoser hos voksne behandles med biodynamisk kranio-sakral terapi

Mangler du hjælp til dine spændinger?

Går du også rundt med muskelinfiltrationer og myoser, der ikke vil slippe, er du velkommen til at bestille en tid til kranio-sakral terapi og mærke på egen krop, hvad denne blide og dybtgående behandling kan gøre for dig.

Du kan booke din tid online her nederst på siden i det grønne felt eller ringe i telefontiden. Du er velkommen med dine spørgsmål, og det er ganske uforpligtende.

Venlig hilsen

Annette Spangsberg
Eksamineret Biodynamisk kranio-sakral terapeut
Sygeplejeske

Egen klinik i Assendrup, 4 km fra Bredballe, Vejle Øst – parkering lige ved døren