Spangsberg terapi

V/ Annette Spangsberg

Tirsbækvej 24

Assendrup

7120 Vejle Øst

CVR: 31958806

Firmaet er reklamebeskyttet

Tlf. 28 71 18 10

Telefontid hverdage kl. 11.45-12.15

book-nu-footer

Klinikken er åben for klienter i forløb. Er du ny klient, er du velkommen til at booke en tid efter sommerferien.

Klinikken er åben, men pga. stor efterspørgsel på tider, har jeg været nødt til at sige, at nye klienter kan få en tid efter sommerferien 2021. Er du i et forløb, kan du ikke selv booke en tid online, men ring til mig i telefontiden 11.45-12.15, så booker jeg for dig.

Jeg laver fremover gerne booking af ny tid, når du alligevel er i klinikken – så tag kalender med.

Du skal IKKE fremvise dokumentation for test eller vaccine, da jeg er sundhedsautoriseret.

En booket tid kan aflyses op til 48 timer før – dette af hensyn til andre, der gerne vil have en tid.

OBS forholdsregler

Specielle forholdsregler i denne tid – forebyggelse af Coranasmitte.

Vær obs. på, at du ikke må komme, hvis du på nogen måde viser tegn på sygdom. Og du skal være symptomfri 48 timer efter, du har været syg, før du må komme.

Hvis du har tid til vaccine, så vent en uge med at komme til behandling. Du kan forvente at være syg nogle dage, og kroppen skal være klar igen til at modtage behandling.

Bliver du syg

Bliver du det mindste syg på dagen for aftalen, send en SMS, og vi aflyser aftalen.

Når du kommer til klinik

I min nye klinik er der plads i venterummet, så du kan holde afstand til andre klienter. Vent gerne udenfor eller i din bil, og kom ind 5 min før din aftale. Sprit hænder eller vask hænder på badeværelset og sæt dig i sofaen, så henter jeg dig der, når det er din tid for behandling. Du parkerer lige foran døren.

Jeg har afsat tid mellem behandlingerne, til rengøring af klinik. Derfor kommer du ikke ind før tid, selvom den anden klient er kørt, da jeg gør rent og lufter ud.

Mundbind eller visir

Alle fra 12 år og opefter skal bære mundbind eller visir, medmindre du/I er fritaget for det. Når I sidder ned, må I gerne tage det af – vi sidder med 2 meters afstand.

Jeg bærer visir, når vi mødes og under behandling af børn – der kan være undtagelse, hvis I ønsker det i forhold til børn.

Ved voksne bærer jeg mundbind under behandling.

Børn skal på ingen måde være utrygge og ikke kunne kende dig eller mig. Jeg tager visir af, hvis dit barn er utryg ved det.

Når du selv ligger på briksen, har du ikke mundbind på, da jeg ikke kan behandle dig i ansigt og kranie, når du bærer mundbind.

Der er kun mig, som har klinik her. Min mand har kontor, men han holder afstand til dig, hvis han går forbi.

Børn til behandling.

Når dit barn kommer til behandling, bedes kun en forældre være med. Her er dog plads til to forældre, men for at minimere risiko for alle opfordrer jeg til, at kun en forældre er med.

Er det en lille baby, I kommer med, er I velkomne begge to. Og er det første gang, Jeres barn skal til behandling, er I også velkomne begge to, hvis I ønsker det. Mit behandler lokale er 28 kvm, så vi kan holde afstand på 2 meter før og efter behandling. Hele arealet, hvor I må opholde jer, er i alt 49 kvm og med de nye krav om 7,5 kvm til hver, er der plads til 6 personer.

HUSK eget legetøj til jeres barn.

Søskende bedes blive hjemme. Både af hensyn til smitterisiko, og det ofte er forstyrrende for behandlingen af det andet barn.

Glæder mig til at behandle dig eller dit barn.

Ny adresse

Ny adresse august 2020

Min nye adresse er Tirsbækvej 24, 7120 Vejle Øst. Brug Goggle maps, så kommer du lige hertil.

Min nye klinik ligger på min hjemmeadresse, hvor vi gennem nogle år har arbejdet på at renovere en længe til klinik til mig og kontor til min mand.

Jeg glæder mig til at kunne byde dig velkommen her.

Klinikken ligger ca 8 km fra min gamle klinik i Hedensted og ca. samme afstand fra motorvej E45, du skal blot af ved Exit 59, fremfor Hedensted afkørsel.

Spørgsmål

Ring til mig

Du er meget velkommen til at ringe i min telefontid, så besvarer jeg dine spørgsmål, som du måtte have til behandlingerne.

Jeg kan kun svare dig personligt og individuel, når du ringer mig op. Desuden lever en mundtlig samtale op til GDPR reglerne.

Derfor har jeg fjernet kontaktformular for skriftlige henvendelser.

Telefontid:

Træffes bedst kl. 11.45-12.30 på hverdage på:
28 71 18 10
Tager jeg ikke telefonen, læg en besked og jeg ringer dig op.

Du er velkommen med alle dine spørgsmål til behandling ved telefonisk kontakt.

Jeg kan også booke tiden for dig, hvis du ikke er til online booking.

Onlinebooking

Pga. større ønsker på behandlingstider, end jeg kan honorere, har jeg gemt nogle tider til dig, der er i behandlingsforløb.

Er du ny her i klinikken, ser du de mulige tider i onlinebooking.

Der er kun mig i klinikken, og jeg kan ikke have flere klienter og dermed ledige tider, end du ser i kalenderen.

Kontakt

Kontakt via onlinebooking i krypteret besked:

Jeg har fjernet kontakt formular, da du ikke må skrive personfølsomme oplysninger i en almindelig mail, og jeg må ikke svare dig. Er du oprettet i mit online bookingsystem, kan du sende beskeder her, og dine personfølsomme oplysninger opbevares sikkert.

VIGTIGT: Spørgsmål til behandling kræver et individuelt og personligt svar, som jeg kun kan give dig mundtligt.

Derfor ring til mig med dine spørgsmål.

Behandling i København

Ønsker du en tid i København, kan jeg anbefale dig at kontakte Maj-Britt Espenhain Billekop direkte på www.engodbehandling.dk eller på tlf. 30137808

Maj-Britt har samme uddannelse som jeg: Eksamineret Biodynamisk kranio-sakral terapeut til børn. Desuden har Maj-Britt også andre uddannelser.

HUSK min klinik ligger i Assendrup, 7120 Vejle Øst, mellem Vejle og Horsens, i Østjylland. Jeg behandler kun her.