Behandling over en del år med fortsat god effekt

Du kan bruge behandling med biodynamisk kranio-sakral terapi til at holde din krop vedlige, men også til at opleve fortsat forandring. Livet tilføjer os også ofte løbende nye udfordringer, som du kan få taget fat på, så snart de opstår, når du vælger at få biodynamisk kranio-sakral terapi jævnligt.

Lone har valgt her at fortælle om hendes oplevelse med behandlinger over en årrække. Indtil videre er det 7 år siden første behandling her i klinikken.

Jeg har siden december 2016 fået behandlinger hos Annette. September 2012 var jeg igennem en stor kræftoperation og ved kontrol i maj 2013 var venstre ben begyndt at hæve, altså nu lymfeødem. Jeg begyndte selvbehandling med hjælp fra en fysioterapeut. Det gik nogenlunde indtil 2016, hvor jeg fik store smerter. Derefter startede jeg ved Annette. I lange perioder kom jeg cirka hver 2. uge og nu kommer jeg en gang i måneden.

biodynamisk kranio-sakral terapi til kvinde

Sommeren 2020 blev jeg bidt af en skovflåt i højre ben: Så pludselig, at den var meget hævet.

Jeg har fra dag et kunnet mærke en effekt på benet. Benet blev bedre, kom af med væske efter behandlingen med kranio-sakral terapi og ingen smerter, men ca. 10 dage efter behandlingen mærker jeg at effekten stopper. Jeg får flere behandlinger, og jo flere behandlinger, jo større effekt på benet.

Når jeg bliver behandlet, mærker jeg hvordan kroppen arbejder. Jeg kan opleve uro, kulde eller som der er mere flow gennem kroppen. Nogle gange bliver jeg meget tung i kroppen og det kan fortsætte resten af dagen og enkelte gange dagen efter. Jeg slapper altid meget af ved behandlingerne.

Jeg har nervebetændelse i den store ansigtsnerve – nervus trigeminus. Det bliver også bedre ved behandlingerne. Jeg spænder mindre og dermed færre smerter. Jeg får ingen medicin.

Så jeg kan ikke forestille mig at undvære behandlingerne. Benene er blevet meget tyndere, der er forsvundet ca. 4 kg væske, bruger stadig støttestrømper, men håber en dag at kunne undvære dem, og klare mig med behandlingerne.

Jeg er ofte blevet spurgt, om jeg tror på kranio-sakral terapien. Det ved jeg ikke, men så længe jeg får det bedre og kroppen arbejder mere og mere, så fortsætter jeg.

Februar 2023 Lone 70 år.

Vil du læse om andres oplevelser af behandling med biodynamisk kranio-sakral terapi vil du se nogle af dem under de enkelte problemstillinger og her på siden er der også samlet nogle udtalelser om kranio-sakral terapi.

Har du brug for hjælp?

Har du brug for hjælp til at skabe balance i kroppen, og oplever du som Lone, at livet byder på udfordringer løbende, som du gerne vil have hjælp til, så book en tid: Du får lov at mærke på egen krop, hvad netop denne behandling kan.

Måske vil du også opleve at hver behandling føles forskelligt, så det helt naturligt. Nogle oplever den samme afslapning i kroppen hver gang, og andre har forskellige opleverser fra gang til gang.

Du kan booke en tid online eller ring i telefontiden, så kan jeg booke for dig.

Venlig hilsen

Annette Spangsberg

Eksamineret biodynamisk kranio-sakral terapeut

Sygeplejerske