Hvor finder jeg Spangsberg terapi?

Det gør du på Tirsbækvej 24, 7120 Vejle Øst, hvor jeg også bor privat.
I en gammel staldlænge har vi indrettet klinik med stort venterum og toilet med pusleplads til de små. Min mand har også sit kontor her i lokalet ved siden af klinikken.
Klinikken er åbnet her på adressen august 2020. Tidligere har jeg haft klinikken i 9 år i Mosegade i Hedensted, hvor du måske tidligere har besøgt mig.

Parkering

Du parkerer blot på gårdpladsen, lige foran klinikken. Parker gerne på pladserne lige ved indgang til klinik, så kan du nemmere bakke ud, når du skal herfra igen.

Der er et venterum, når du kommer ind. Du går ind af den sorte dør, hvor der er et stort glasparti til højre. Lige når du kommer ind, bedes du spritte dine hænder – der stor en stander med automatisk spritdispenser. Du er også velkommen til istedet at vaske hænder på badeværelset.

Bus og tog

Bus 205 kører fra Vejle mod Juelsminde. I Assendrup lige efter lyskrydset står du af og går kort tilbage, hvor du finder Tirsbækvej. Det tager godt 10 min at gå fra bussen hertil.

Flytning af aftale eller afbud

I online systemet kan du selv flytte din tid til anden ønsket tid eller slette den bookede tid. Dette kan gøres op til 24 timer før din aftale. Fra 1. januar kan tiden ændres op til 48 timer før.
Du kan også sende en SMS med din besked.

Afbud herefter betales fuld pris for

Da jeg ikke har mulighed for at nå at give tiden til en anden med kort varsel.
Ved sygdom skal du blive hjemme 48 timer efter symptomer er væk, så her ved du allerede, om du kan komme til aftalte tid.

Betalingsmuligheder efter behandling

Mobilepay på nummer 15099
Kontant

Har du spørgsmål?

Har du brug for at stille uddybende spørgsmål, er du meget velkommen til at ringe til mig på mobil  28 71 18 10  ml. kl. 11.45-12.30 på hverdage.