Teenagere oplever ondt i kroppen og psykiske udfordringer

Teenagere oplever, kroppen gør ondt. Den vokser og kroppen bliver øm.

De laver sport, der kan give dem en skade og samtidig sker der meget rent psykisk med deres udvikling, som kroppen har svært ved at omsætte.

Biodynamisk kranio-sakral terapi kan hjælpe kroppen på vej

kranio-sakral terapi til teenager

Behandlingen hjælper kroppen i balance igen, om det er fysiske smerter eller den har brug for hjælp til at omsætte alt det, der sker i teenage årene.

Ofte oplever jeg, at de unge finder mere sig selv og tør stå ved sig selv.

Deres selvværd bliver styrket, når der kommer ro i kroppen igen.

En mor har her beskrevet, hvad hendes søn fik ud af behandlingerne

Min 12 årig søn fik behandling for vokseværk, fodboldskader og psykisk velbefindende.

Efter selv at have stiftet bekendtskab med kranio-sakral Terapi hos Annette og oplevet den positive virkning, det har på både krop og sind, så opfordrede jeg min da 12 årig søn til at prøve en behandling.

Primært fordi han som 12 årig havde rundet de 180 cm og deraf oplevede smerter i kroppen som følge af at sener mm ikke kunne følge med i den hastighed, han voksede.

Han var især plaget af smerter i fod og knæled, samt hæle, og det gjorde det svært for ham at dyrke sin yndlings-sport, fodbold.

Sekundært oplevede jeg, han var noget anspændt i sin krop. Angiveligt pga. den begyndende pubertet, men også pga. at forskellige oplevelser, han havde haft inden for de senere år. Han er en ”mand af få ord”  og havde måske ikke fået bearbejdet disse oplevelser.

Hvad han fik ud af behandlingerne

Han havde nok forventet, at behandlingen ville være mere massage-agtig, så han skulle lige vænne sig til, at det kun drejer sig om let berøring. Men jeg må sige, han tager godt imod behandlingen og slapper fuldstændig af, når han ligger på briksen.

Efter 5 behandlinger

Han er stadig en ”mand af få ord” og fortæller ikke så meget om, hvordan han oplever behandlingerne. Men han efterspørger selv at komme af sted igen efter et stykke tid og har nu fået 5 behandlinger. Det må da helt klart være et tegn på, at det er noget, der hjælper ham.

Som mor oplever jeg helt klart, at det gavner hans generelle velbefindende, og at han er mere fri i sin krop.

teenager får biodynamisk kranio-sakral terapi for psykisk balance

Jeg får som mor selv behandling, selvom jeg blot er der, uden Annette ligger hænder på mig

En sidegevinst til mig

En sidegevinst til at ledsage min søn til behandlinger er, at jeg også oplever at modtage behandling, når jeg sidder eller ligger ved siden af.

Den første gang, jeg var med ham, tilbød Annette mig en madras, hvilket jeg dog takkede nej til.

Det gjorde jeg dog kun den ene gang, for jeg var flere gange ved at falde ud af stolen, fordi jeg faldt helt hen og kunne næsten ikke blive vågen igen til køreturen hjem.

Jeg ligger også ned og tager mod behandling

De følgende gange har jeg så ligget på en madras ved siden af og har helt klart oplevet også at tage imod behandlingen. Jeg har følt mig i tæt kontakt med min søn, der ligger dér på briksen, og de ting, der sker i hans krop.

En af gangene trillede tårerne bare ud af øjnene på mig, så rørt blev jeg over synet af min dejlige dreng, der så ud til at give slip på de spændinger, han bærer på.

Min krop går i gang med det samme

Lige så snart Annette går i gang med min søn, begynder min mave at rumle, som det første tegn på, at den afslappede, nærmest meditative tilstand, er ved at indfinde sig.

Energierne som breder sig, sætter også ting på plads i min egen krop, og de skavanker, jeg har.

Og ligesom når jeg selv har fået Kranio-sakral terapi, så kan jeg mærke det i kroppen mange dage efter, selvom jeg kun har ligget på madrassen ved siden af.

Mystisk og behageligt

Det er en lidt mystisk, men meget behagelig oplevelse, som nok skal prøves på egen krop, før man helt tror på det, men det kan varmt anbefales.

Venlig hilsen Mette

NB. I dag har du en Daybed at ligge på, imens din teenager får behandling

mor med til behandling af barn som har søvnproblemer og uro i kroppen

Har du brug for hjælp til din teenager?

Er du interesseret i at høre, om jeg kan hjælpe din teenager til at få mere balance, er du velkommen til at kontakte mig på 28711810 i telefontiden, som du ser her nederst på siden. Er du klar til at booke en tid, gøres det online – se nederst

Venlig hilsen

Annette Spangsberg

Eksamineret Biodynamisk kranio-sakral terapeut
Psykoterapeut
Sygeplejeske

 

Egen klinik i rolige omgivelser  i Assendrup, 4 km fra Bredballe, 7120 Vejle Øst