Privatlivspolitik og betingelser ved bestilling af tid

Med din bestilling af tid, accepterer du:

Afbud/ændring af aftale kan du gøre via online booking senest 48 timer før din aftale, ellers betales for den aftalte tid. Fra 1. januar 2021 har jeg ændret det til 48 timer før, så andre kan nå at få tiden. Ledige tider med 24 timers varsel kan andre ikke nå at planlægge til.

Du kan også sende en SMS inden 48 timer, hvorefter jeg sletter tiden.

Ved akut opstået sygdom send en SMS på 28 71 18 10. HUSK du skal være fri for symptomer på sygdom 48 timer, før du må komme. Så har du symptomer som feber, muskelsmerter & hoste så afmeld din tid, for så må du ikke komme her i klinikken.

Mit telefonnummer bruges kun i klinikken, og derfor kan du ikke forvente svar udenfor klinikkens åbningstid.

Ved booking af tid her i onlinebooking, modtager du en mail som bekræftelse på aftalen.

Dagen før din aftale ved middagstid får du en sms som reminder. Denne kan ikke besvares.

Du vil ligeledes modtage en mail på den oplyste mailadresse.

Samtykke til journal

Ved bestilling af tid accepterer du, at du er opført i dette booking system Terapeutbooking, som er et sikkert system.

Journal

Jeg fører også en journal, hvor data vedrørende behandlingen føres. Jeg fører data vedrørende selve behandlingen, dvs. det du fortæller, der er relevant for behandlingen, og jeg fører de helbredsmæssige oplysninger, der måtte komme under behandling.

Der noteres kun oplysninger, der er relevante for et behandlingsforløb, og dermed føres der mindst muligt.

Ved kranio sakral terapi behandling føres oplysninger om dagens behandling og forandringer fra sidst, da mange spørger, hvad jeg mærkede under sidste behandling i forhold til i dag.

Under psykoterapi behandlingen føres dine oplysninger om helbredsmæssige status, og jeg fører oplysninger om, hvad vi arbejder med den pågældende dag.

Andre personer, som du oplyser om, føres ikke med navn.
Klinikken er pligtig til at føre journal, for at kunne dokumentere overfor SKAT, at det er behandling, du modtager. Eller skal jeg lægge moms på behandling. Desuden skal jeg føre journal, da jeg er autoriseret sygeplejerske.

Frem til august 2020 har jeg ført journal på papir, men vil nu overgå til også at skrive journal i Terapeutbooking, som er et sikkert system. Det er kun mig, som kan læse journalen, og det skal ses som et arbejdsredskab for at sikre bedst mulig behandling af dig.

Jeg er godkendt af Datatilsynet til at måtte føre journal

Såfremt dit forsikringsselskab måtte ønske kopi af journal, udleveres den kun efter dit yderligere samtykke.

Samtykke

Såfremt du vil trække dette samtykke tilbage, kontaktes Annette Spangsberg. Jeg er pligtig til at opbevare din journal i 5 år af hensyn til SKAT og pga. min autorisation som sygeplejeske. Efter 5 år makulerer jeg den håndskrevne journal, så du behøver ikke gøre opmærksom på dette. Den elektroniske journal slettes ligeledes efter 5 år.

Du kan til en hver tid læse, hvad jeg har skrevet i journalen ved at spørge mig.

Du har ret til at få ændret i journal, såfremt noget ikke er rigtigt noteret.

Der er kun Annette Spangsberg, der arbejder i klinikken, og derfor mig du skal rette henvendelse til.

Det ansvarlige organ for indsamling, behandling og anvendelse af dine personfølsomme oplysninger er:

Spangsberg Terapi

v/ Annette Spangsberg
Tirsbækvej 24
7120 Vejle Øst
Cvr.nr.: 31958806
Tlf.nr.: 28711810

Hvem ser dine oplysninger:

Det er kun mig, Annette Spangsberg, der arbejder i klinikken, som ser din journal. Dine data, som du indtaster, når du booker tid online, og journalen vil kunne ses af terapeutbooking. Dine data ligger her i et sikkert system. Jeg har en databehandler aftale med dem.

Desuden har jeg et regnskabsystem, hvori dit dags dato bilag bogføres. Webregnskab kan se disse data, og dem har jeg også en databehandler aftale med.

Din færden her på hjemmesiden:

Hjemmesiden her bruger cookies. Nogle for at siden overhovedet kan fungere og andre for at fortælle mig lidt om din færden her på siden. Jeg kan dog kun se, hvilke sider der besøges og hvor længe, men ikke at det præcist er dig, der har kigget på siden.

Jeg får hjælp af goggle analytics til at fortælle mig det. Derudover bruger jeg Seach Console, der fortæller lidt det samme.

Du kan slette cookies på din computer.

Yderligere spørgsmål

Har du yderligere spørgsmål før behandling, er du velkommen til at kontakte mig på hverdage ml. kl. 11.45-12.30 på 28 71 18 10

Annette Spangsberg – Spangsberg Terapi