Privatlivspolitik og betingelser ved bestilling af tid

Med din bestilling af tid, accepterer du:

Afbud/ændring af aftale kan du gøre via online booking senest 24 timer før din aftale, ellers betales for den aftalte tid.

Du kan også sende en SMS inden 24 timer, hvorefter jeg sletter tiden.

Ved akut opstået sygdom ring på 28 71 18 10
Reminder om din tid til behandling:
Du vil modtage en sms med bekræftelse på denne aftale.

Dagen før ved middagstid får du en sms som reminder. Denne kan ikke besvares.

Samtykke til journal

Ved bestilling af tid accepterer du, at du er opført i dette booking system Terapeutbooking, som er et sikkert system.

Håndskrevet journal

Jeg fører også en håndskrevet journal, hvor data vedrørende behandlingen føres. Ved opstart af behandling udfylder du selv dine data i klinikken. Jeg fører data vedrørende selve behandlingen, dvs. det du fortæller, der er relevant for behandlingen, og jeg fører de helbredsmæssige oplysninger, der måtte komme under behandling.

Der noteres kun oplysninger, der er relevante for et behandlingsforløb, og dermed føres der mindst muligt.

Ved kranio sakral terapi behandling føres oplysninger om dagens behandling og forandringer fra sidst, da mange spørger, hvad jeg mærkede under sidste behandling i forhold til i dag.

Under psykoterapi behandlingen føres dine oplysninger om helbredsmæssige status, og jeg fører oplysninger om, hvad vi arbejder med den pågældende dag.

Andre personer, som du oplyser om, føres ikke med navn.
Klinikken er pligtig til at føre journal, for at kunne dokumentere overfor SKAT, at det er behandling, du modtager. Eller skal jeg lægge moms på behandling. Desuden skal jeg føre journal, da jeg er autoriseret sygeplejerske.

Jeg er godkendt af Datatilsynet til at måtte føre journal

Såfremt dit forsikringsselskab måtte ønske kopi af journal, udleveres den kun efter dit yderligere samtykke.

Samtykke

Såfremt du vil trække dette samtykke tilbage, kontaktes Annette Spangsberg. Jeg er pligtig til at opbevare din journal i 5 år af hensyn til SKAT og pga. min autorisation som sygeplejeske. Efter 5 år makulerer jeg den, så du behøver ikke gøre opmærksom på dette.

Du kan til en hver tid læse, hvad jeg har skrevet i journalen ved at spørge mig.

Du har ret til at få ændret i journal, såfremt noget ikke er rigtigt noteret.

Der er kun Annette Spangsberg, der arbejder i klinikken, og derfor mig du skal rette henvendelse til.

Det ansvarlige organ for indsamling, behandling og anvendelse af dine personfølsomme oplysninger er:

Spangsberg Terapi

v/ Annette Spangsberg
Mosegade 38c, 1. sal
8722 Hedensted
Cvr.nr.: 31958806
Tlf.nr.: 28711810

Hvem ser dine oplysninger:

Det er kun mig, Annette Spangsberg, der arbejder i klinikken, som ser din journal. Dine data, som du indtaster, når du booker tid online, vil kunne ses af terapeutbooking. Dine data ligger her i et sikkert system. Jeg har en databehandler aftale med dem.

Desuden har jeg et regnskabsystem, hvori dit dags dato bilag bogføres. Webregnskab kan se disse data, og dem har jeg også en databehandler aftale med.

Din færden her på hjemmesiden:

Hjemmesiden her bruger cookies. Nogle for at siden overhovedet kan fungere og andre for at fortælle mig lidt om din færden her på siden. Jeg kan dog kun se, hvilke sider der besøges og hvor længe, men ikke at det præcist er dig, der har kigget på siden.

Jeg får hjælp af goggle analytics til at fortælle mig det. Derudover bruger jeg Seach Console, der fortæller lidt det samme.

Du kan slette cookies på din computer.

Nyhedsbrev

Når du booker tid har du mulighed for at få mit nyhedsbrev og hermed forskellige gode råd, nyheder fra klinik, tilbud og oplysninger om behandlinger i klinikken. Sæt et flueben i det firkantede felt.

Ved modtagelse af mit nyhedsbrev accepterer du, at dine persondata opbevares hos Mailchimp, firmaet, hvor jeg laver nyhedsbreve i.

Da dette firma ligger i USA, accepterer du hermed, at dine persondata – dvs. navn og mailadresse og intet andet af dine persondata, overføres til usikkert 3. land, som USA betragtes i dataforordringen.

Dette skriver jeg blot til dig, fordi jeg skal gøre dig opmærksom på dette ifl. Datafordringen af 25. maj 2018.

Yderligere spørgsmål

Har du yderligere spørgsmål før behandling, er du velkommen til at kontakte mig på hverdage ml. kl. 11.45-12.30 på 28 71 18 10

Annette Spangsberg – Spangsberg Terapi